Kaja Ostojić otkrila sve o izabraniku, a ovo su detalji venčanja

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 238

Pevačica Kaja Ostojić nedavno je prvi put u javnosti pokazala verenika, grafičkog dizajnera Miloša, a sada se na jednom gradskom dešavanju pojavila sa njim i progovorila o ljubavi i udaji.

-Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna – rekla je Kaja, a onda otkrila kada će se konačno udati:

-Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda – rekla je kroz smeh šarmantna pevačica, pa pojasnila:

82708adb357a30b3aef80bb2f05ab77f1d48cbed

Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu – Ostojićeva je potom objasnila i kakvu svadbu priželjkuje:

Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno – rekla je Kaja.

7df74451b0cd368b85bb1fcb978b3cbb09679de6

Nakon toga, otkrila je da vredno radi na novim pesmama kojima će obradovati svoje fanove uskoro:

-U studiju sam, imam predivne dve pesme i ne znam koju bih prvu snimila i izbacila. Obe su emotivne, jake, imaju snažnu poruku i mislim da će se sve žene pronaći u njima. I dalje sam u fazi preslušavanja melodija i tekstova i jedino mogu da obećam da će ovo biti nešto najbolje od mene do sad.

BONUS VIDEO: Kako i gde živi Kaja Ostojic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: K. Marković / Kurir/ Informer