Marko Miljković doveden na saslušanje sa lisicama na rukama, oko njega šest policajaca

luna i marko 1

Marko Miljković, bivši učesnik rijalitija, priveden je danas na slaslušanje nakon skandala sa komšijama, a njega je u tužilaštvo sa lisicama na rukama sprovelo šest policajaca.

Miljković je pre dva dana objavio na svom Jutjub kanalu snimak na kome mu policija ulazi u kuću, a potom objasnio i razlog.

marko miljkovic
Youtube/
Sikter Shorts

Naime, komšije sa sprata iznad neko vreme su kako Miljković tvrdi, pomije bacali po njegovoj terasi i uprkos svim upozorenjima, nisu imali nameru da to promene.

Nakon svih neuspešnih pokušaja da zaustavi ponašanje komšija, Marko je kupio 60 jaja i lično bacao na njihov balkon nakon čega je usledio i obračun sa policijom.

marko miljkovic 1
Youtube/
Sikter Shorts

Tim povodom oglasilo se i Tužilaštvo zvaničnim saopštenjem:

– Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rođen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika – navedeno je u tužilaštvu.

Capture 2
Youtube/
Sikter Shorts

Marko će danas prvi put saslušan, a u prisustvu 6 policajaca došao je u tužilaštvo sa lisicama na rukama.

BONUS VIDEO – Marko Miljković slavi rođenje ćerke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Youtube/ Sikter Shorts/Grand,
Autor: A.M.