Ovako je Bogdana Ražnatović izgledala pre veze sa Veljkom: Jedna korekcija na licu je evidentna, a evo šta još radila na sebi (FOTO)

bogdana ražnatović pre veljka
bogdana ražnatović pre veljka

Bogdana Ražnatović pre Veljka živela je potpuno drugačijim životom kada nije mogla da zamisli da će jednog dana postati Cecina sjanka.

Iako u centru pažnje, o Bogdani se zapravo malo šta zna. Ona je maksimalno posvećena sinu Željku i Krstanu, a sada sa Veljkom čeka trećeg sina, kojem će dati ime Ilijan. Međutim, gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

bogdana ražnatović pre veljka

Bogdana Ražnatović pre Veljka

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

bogdana 2
Bogdana Ražnatović pre Veljka

Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Bogdana Ražnatović pre Veljka

Zbog lepote koju poseduje Bogdana mnogi su nagađali da je dosta toga promenila na sebi, međutim supruga Veljka Ražnatovića je evidentno samo uvećala usne, dok su za njeno vitko telo zaslužni su isključivo svakodnevni treninzi.

(Kurir)

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Ceca uzvratila Popoviću:

NE RPOPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.