Kaća Grujić sa ćerkom obilazi manastire: „Nisam imala vremena za obične, svakodnevne stvari“ (FOTO)

kaca grujic 5

Katarina Grujić uživala je u vikendu sa svojom naslednicom Katjom na Fruškoj gori. Ovo je prvi vikend nakon mnogo godina da pevačica nije zabavljala svoju publiku širom Evrope, jer ju je loše zdravstveno stanje u tome omelo.

Kaca Grujic
Instagram katarinagrujic.doll


Ipak, Kaća Grujić nije klonula, već je našla način da spoji lepo i korisno, pa je obišla terme i manastire.

-Dugo sam imala potrebu da obiđem prelepe manastire na Fruškoj gori, kojih ima toliko… Neke sam ranijih godina posećivala, ali u mnogima nisam bila sve do sada. Poslednjih godina, a posebno meseci, mnogo sam radila. Zbog toga nisam imala vremena za obične, svakodnevne stvari koje čine život. Stalno negde žurimo i jurimo, a jedino što nikada nećemo moći da vratimo je vreme – rekla je Kaća za Informer, pa dodala da je zbog zdravlja, ali i zbog ćerkice osetila potrebu da baš sada ode u manastir:
-Nisam samo ja sklona padovima imuniteta zbog napornog tempa života, putovanja i nastupa već je i Katja bila podložna virusima. Kao i sva deca u tom uzrastu, a posebno u ovo doba godine, često je iz vrtića donosila temperaturice, kašalj… Osim što sam osetila potrebu da se pomolim i za naše i za svačije zdravlje, želela sam da joj približim hrišćanstvo. Svi znaju koliko je moja porodica pobožna i koliki smo vernici. Želim da i moja ćerka poštuje pravoslavlje.

283d7996b8ccf8cf92595d532e9a70d722847fe3


Kaća ovih dana sa suprugom Markom Gobeljićem proslavlja drugi rođendan svojoj naslednici.

-Nekad ne mogu da verujem da su proletele dve godine! Najlepše godine u mom životu! Ovoga puta Katja će imati pravu bajku u dečijoj igraonici, biće mnogo njenih drugara iz vrtića, ali i dece naših prijatelja, kumova… Imaće božanstvenu haljinu, tortu i dekoraciju, ali ne smem još da otkrivam detalje – rekla je Kaća za kraj.

KATARINA GRUJIC NNK SNIMANJE 18102023 FOTO MUNJA 37 ok

Inače, već narednog vikenda Grujićeva se vraća nastupima u velikom stilu, ali i pripremama za novi album.

BONUS VIDEO: Kaća Grujić sa suzama u očima progovorila o Gobelji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić