Željko Samardžić doživeo nesvakidašnji peh, za sve je kriv avion (FOTO)

65f80f96a4f122395ab3431fbf802df79fbe728a

Pevač Željko Samardžić doživeo je nesvakidašnji peh jer nije iz objektivnih razloga uspeo da otputuje na zazane nastupe u Nemačku. Željko je naime uredno krenuo ka aerodromu, ali su svi letovi za Štutgart i okolne gradove odložene usled olujnog vetra i obilnih snežnih padavina koje su zadesile ovaj deo Evrope.

3d68aeedfc1ea5d4b92b503ce61c27b4ee025cc8

Željko Samardžić doživeo peh

-Dragi gosti, na žalost moramo s vama podeliti jednu tužnu vest. Zbog vremenskih nepogoda svi letovi su otkazani, i zbog toga Željko nijeuspeo da dođe u Štutgart. Novi termin će biti uskoro objavljen. Mi se duboko izvinjavamo, pokušali smo sve ali mogućnosti nisu bile na našoj strani. Za goste koji ipak žele da dođu omogućili smo dva di-džeja i slobodan ulaz u znak izvinjenja – poručili su iz kluba iz Štutgarta, gde je Željko trebalo da nastupa.

Zeljko Samardzic doziveo peh
Željko Samardžić doživeo peh

Željko će uskoro u dogovoru sa organizatorima objaviti nove termine svojih nastupa, i sa nestrpljenjem očekuje druženje s publikom u Štutgartu, a krajem decembra ga očekuje i 5 koncerata u beogradskoj MTS dvorani.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić zapevao na grčkom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić