Jovana Tipšin zatečena situacijom na pumpi, radnik je šokirao izjavom: „Pomenuo je svadbu“

Jovana Tipšin zatečena situacijom na pumpi
Jovana Tipšin zatečena situacijom na pumpi

Jovana Tipšin zatečena situacijom na pumpi kada joj se obratio radnik i otkrio detalj koji je oborio s nogu.

Retko koja njena koleginica može se pohvaliti ovakvim statusom, a Jovana objašnjava da je to zbog njene naravi i karaktera koji joj ne dozvoljava da se bavi bilo čime što je ružno.

590e8eb6b9555eef3af18c51928ca8f175cc6c8c

– Nisam ja tip koji izmišlja tračeve i skandale da bih bila na naslovnim stranama. Ja se ne bih osećala dobro sama sa sobom a naročito pored publikom. Dođem u emisiju kad imam šta da kažem, da otpevam nešto lepo i da se našalim– ispričala je Jovana.

Karijeru dugu 27 godina najviše je obeležila pesma “Ne zaboravi me“ uz koju su se rastajale i sastavljale mnoge generacije i koja će zauvek ostati Jovanina lična karta.

00ee295d4b15d23d351e70ede10a30cb6ec5cbd5

Jovana Tipšin zatečena situacijom na pumpi

Upravo zbog te pesme, pevačica je dobila komentar i pohvali od radnika na benzinskoj pumpi prilikom dolaska na Grand televiziju.

– Kaže on meni “Jovana za vas sve, šta god poželite! Ja sam se uz vašu pesmu “Ne zaboravi me“ ponovo spojio sa svojom devojkom i sad je svadba“- otkrila je ona.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Peja peva sa Nadom Topčagić:

NE RPOPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić