Isplivao nikad viđeni snimak: Peja i Nada Topčagić pevaju čuveni duet, voditelj u šoku (VIDEO)

Prošle subote u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ publika je imala priliku da se priseti vremena kada je voditelj Zoran Pejić Peja vodio jednu od najgledanijih emisija „A što ne bi moglo“.

Vesna Milanović i Siniša Medić rešili su da iznenade Peju, pa su pripremili jedan video na koji je on zaboravio.

Peja i Nada Topčagić pevaju duet

peja peva sa nadom topcagic
Peja i Nada Topčagić pevaju duet

Naime u jednoj od emisija, Peja je ukstrio glas sa Nadom Topčagić, a zajedno su tada otpevali numeru „Ako si ti normalan“ koju je ona u orginalu izvela sa Ninom Rešićem.

Ovaj video je ganuo voditelja koji je ispričao da je pored ove numere, snimio još jednu pesmu koja je nosila isti naziv kao i njegova legendarna emisija.

peja peva sa nadom topcagic 1 1
Peja i Nada Topčagić pevaju duet

-Pevao sam tada sa Nadom u emisiji, imam i jednu pesmu koju sam snimio sa bendom „A što ne bi moglo“. Moram da kažem da je Nada neprevaziđena, sjajan pevač, drugarčina – rekao je Peja.

peja peva sa nadom topcagic 9
Peja i Nada Topčagić pevaju duet

Zatim se priseto momenta kada su odlučili da zajedno pevaju, a priznao je da su tada na snimanju popili svi po koju čašiću više.

-Mi smo to veče popili nekoliko vatrenih voda, onda smo se opustili i stvarno smo uživali. Ja moram da kažem sada sada gledamo emisiju „Pesmom za dušu“ na Grand televiziji svakog ponedeljka, ali ova emisija i posle trideset godina je izuzetno gledana – zaključio je voditelj.

BONUS VIDEO – Peja o bakšišu Lepe Brene i veseljima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/Zvezde Granda Specijal,
Autor: A.Milinković