Naša pevačica prvi put pokazala 10 godina mlađeg muža: Deceniju uživaju u skladnom braku, danas podelili srećne vesti FOTO

4c5a636866fb8e32d5c5608045f8709a28750a3d

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena jedna je od retkih javnih ličnosti o čijem se privatnom životu malo zna, a svog dugogodišnjeg supruga sada je prvi put pokazala na društvenim mrežama.

Naime, ona je proslavila deceniju zajednice sa Komnenom Lalovićem povodom čega se javno oglasila uz njihovu zejdničku fotku i fotku burmi kao simbola braka.

– Volim i ja tebe- napisala je u opisu objave uz pesmu „10 godina“ ispod koje su se nizale čestitke.

Ona je u jednoj Grandovoj emisiji otkrila kako ona i suprug funkcionišu.

 Kad je moje dete išlo na operaciju krajnika, kad smo se vrtili, muž i ja smo sedeli u sobi i razmišljali šta bismo nas dvoje da nije deteta. Možda bismo ponovo trebali da preispitamo neke stvari, pa da odemo na neko putovanje. Mi se volimo, ali smo shvatili bolje mi ne smetaj, ne smetam ni ja tebi, jer bi onda došlo do konflikta: „Zašto si obukla ovo?“, a on voli kad ja dođem tako namunjena od negde i onda kaže: „Je l’ mali zaspao, ajmo?“ – rekla je pevačica kroz smeh u emisiji „Grand magazin“.

O njenom privatnom životu se ne zna puno, a već deceniju uživa u skladnom braku sadoktorom nauka u oblasti IT.

 Moj muž je mlađi od mene deset godina, uvek sam volela mlađe muškarce. Desilo mi da sam se udala za oficira vojske Srbije, za kapetana, a posle on izađe iz vojske. Ja sam htela da on na svadbi nosi vojničko odelo, ali on nije hteo. Tako da sam se ja udala za oficira, ali sada sam sa IT stručnjakom – rekla je Jellena svojevremeno za „Novu“.

BONUS VIDEO- Proglašenje pobednika 2024 „Zvezde Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić