Jelena Tomašević odbila da snimi poznati hit: „Nisam htela da budem jadnica“

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 34 ok

Tokom svoje bogate karijere pevačica Jelena Tomašević snimila je neke od najlepših pesama u domaćoj diskografiji, a malo ko zna da je zbog svog supruga odbila da snimi jednu pesmu.

Ipak, kako je svojevremeno ispričala, numera „Da mi je da mi se vrati“ ponuđena joj je u periodu kada je raskinula sa Ivanom Bosiljčićem.

Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to, da li treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je i rekao mi da mi je napisao jednu pesmu. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“, a ja mu kažem da ne dolazi u obzir da ja njemu pevam stihove ‘Da mi je da mi se vratiš’ispričala je Jelena kroz smeh.

Ipak, Jelenina priča imala je srećan kraj. Osim što se pomirila sa Ivanom sa kojim i danas uživa u srećnoj ljubavi, pevačica je snimila numeru „Da mi je da mi se vrati“ koja je postala veliki hit.

Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem ‘E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala’. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen i odmah mi je rekao ‘Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?‘- objasnila je pevačica.

JELENA TOMASEVIC NNK SNIMANJE 23112023 FOTO MUNJA 3

BONUS VIDEO: Jelena Tomašević uživo peva

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram//jelenatomasevic_official,
Autor: J. Jović