„Nisam skroz normalan“ Ivan Gavrilović zbog ljubavi uradio neverovatnu stvar: „Pitaju me na čemu sam“ (VIDEO)

Ivan Gavrilović već decenijama hara estradnim nebom, a još uvek postoje mnogi detalji iz njegove karijere koji do sada nisu isplivali u javnost, o čemu je sada govorio u ekskluzivnom intervjuu za Grand.

Ivan priznaje da je mnoge iznenadilo to što je prestao da konzumira alkohol, kao i da se zbog toga mnogo puta našao u neprijatnim situacijama.

– Prestao sam da pijem i onda se mnogi iznenade, kao ‘Šta, ti kao ne piješ, a tako si veseo?’ ili mi kažu ‘Na čemu si?’. Ja sam na prirodi, od ljubavi prema muzici, tako da i kad odem sad negde da pravim žurku ili devedesetih neki koncert, ja sam u potpuno istom fazonu, tako da to bi bilo to – rekao je Ivan za Grand.

Untitled 60
Ivan Gavrilović prvi put priznao koliko je romantičan

Ivan je ogolio dušu i o svom muzičkom putu, na koji je kako i sam priznaje, veoma ponosan.

-Imao sam grupu „Funky House Band“ koja mi je pomogla i tu smo imali neki put jedno godinu ili dve dana. Međutim, mi smo u školi imali sekcije koje su u to vreme bile jako bitne i ja sam pevao u horu, postao solista, imao neki svoj put. Moja Mira muzičarka je provalila da sam ja izuzetan talenat i onda sam već počeo da sviram gitaru po kraju, to se već pročulo. I kad god se zaljubim u neku devojku, ja joj napravim pesmu čim raskinemo – istakao je Gavrilović.

Untitled 61
Ivan Gavrilović prvi put priznao koliko je romantičan

Iako se mnogim pevačima popularnost obila o glavu, Gavrilović za Grand ističe da se oduvek odlično nosio sa uspehom, pa čak i devedesetih godina kada je bio u zenitu slave.

-Možda je malo postojao i taj neki strah od tog vremena, pa te uvek to vuklo da budeš na zemlji. Ali stvarno sam bio i suviše normalan za to vreme, kolika je u stvari slava bila. I ta putovanja po celom svetu i koliko smo mi stvarno nerealno zarađivali u to vreme. E, onda dolazi taj drugi deo gde nisam baš skroz normalan – priznao je Gavrilović kroz smeh.

Untitled 62
Ivan Gavrilović prvi put priznao koliko je romantičan

BONUS VIDEO: Ivan Gavrilović smatra da ne treba snimati određene filmove

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković