Jelena Kostov objasnila zašto jednu stvar neće više da radi: „Promenila sam se“

jelena kostov suze
Foto: Z.K.Munja

Pevačici Jeleni Kostov svojim talentom, glasom i stasom osvojila je milione gledalaca, ali i iskrenošću i osmehom koji je oduvek bio njen zaštitni znak.

jelena kostov suze su ok
Foto: Z.K.Munja

Jelena Kostov se posvetila vaspitavanju dece

Jelena ne krije da je osoba koja bez ustručavanja pokazuje svoja osećanja, ali je u međuvremenu postala odlučna da promeni neke stvari kod sebe.

-Moram da kažem ja stalno plačem, emotivna sam jako, ali sam se promenila. Moram da kažem da sam se jako posvetila vaspitanju svoje dece i to mi je najvažnije rekla je Jelena i dodala:

– Iskreno ja sam se povukla dve godine zbog porodice. Mogu da kažem da se ništa nije promenilo od tada – zaključila je ona za Pink.

jelena kostov suze stop
Foto: Z.K.Munja

Podsetimo, Jelena za Grand otkrila da joj je period u medijskoj ilegali i tek kako prijao, i da se vratila spremnija nego ikad.

-Ja sam svoje baterije napunila maksimalno i to su sada svi primetili kada sam došla. Nismo se družili više od dve godine, i najbolji način za to je vreme sa porodicom u miru i za to vreme sam odmorila od svega- ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO: Jelena Kostov o porodici i suprugu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S.Stojanov