Goca Tržan progovorila o braku, njeno mišljenje mnoge će razbesneti: „Ne mogu hodati u tuđim cipelama“

8e5ca9ab9b03cf674da06cc6fa80720d91e3857f

Pevačica Goca Tržan dotakla se i određenih parova koji ulaze u brak zbog materijalne koristi, pa šokirala izjavom da se ljubav u braku ne podrazumeva, već da je u pitanju kompenzacija novčanih sredstava kako bi se prehranila porodica.

Ljubav se u braku ne podrazumeva, to je ekonomska i socijalna zajednica, i kada se stvara porodica u većini slučajeva se gleda ko koliko ima novca. Tako da što se tiče drugih ljudi to je na kraju njihov način i kome ja mogu da sudim, ja ne mogu hodati u tuđim cipelama – istakla je Goca u jednoj emisiji na TV Pink pa istakla da novac nije merilo zadovoljstva, kao i da su deca srećna ako rastu kraj ispunjenih roditelja:

c6780f9b6884cada2372921da0fee59e01d67cc2

Goca ističe da su deca srećna pored ispunjenih roditelja

Ja sam naučila u životu da su srećna deca ona kojoj su roditelji srećni. Ukoliko od ranog jutra nemam osmeh već vidim da tu nešto ne valja, sreća su incidenti, ne treba da stremimo sreći već zadovoljstvu, jer je sreća promenljiva. Neće mene usrećiti mnogo novca nego prijatelji i porodica oko mene, ja stvarnoi tako živim i drago mi je da sam tako lepo vaspitana – ispričala je pevačica za Pink.

BONUS VIDEO: Goca Tržan – Intervju- Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S.Stojanov