Login/Registracija

Jelena Gerbec snimila pesmu, pa se pokajala? Voditeljke u šoku: „Ne liči ni na šta, nikome se ne sviđa“

Jelena Gerbec jedna je od najtraženijih pevačica na terenu koja zbog količine posla ne stiže da izbaci novu pesmu koju publika željno iščekuje, ali priznaje da ima jednu u šteku koja bi uskoro trebala da ugleda svetlost dana.

Iako nije želela da otkriva previše detalja o novom singlu, sve je zapanjila kada je u emisiji „A sad malo mi“, kada je rekla kako se ta numera mnogima ne dopada.

Ja sam snimila novu pesmu, bila sam kod Raleta u studiju, treba još finalni miks. Ovo ne liči ni na šta, ne liči ni na šta što sam do sada radila. Nešto se ne da, oteglo se preko godinu dana i sad se premišljam da li da je izbacim. Nikome se ne sviđa, samo se meni sviđa– iskrena je bila Gerbecova koju je voditeljka Vesna Milanović usmerila u kom pravcu treba da ide njena karijera.

Ti si nova Dragana Mirković ne znam što ne pevaš samo takve pesme jer bi bila zvezdetina– jasna je bila Vesna sa čim se složila i njena koleginica Dragana Katić.

Podsećamo, Jelena se nedavno razvela po drugi put od istog supruga o čemu je govorila za naš portal.

-Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali – rekla je ona za Grand i otkrila zbog čega su se drugi put razveli:

Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić