„Tu sam sigurno među prvima“, Jelena Gerbec otkrila u čemu koleginice ne mogu da joj pariraju: „Neću da budem lažno skromna“

Jelena Gerbec otkrila u čemu je najbolja
Jelena Gerbec otkrila u čemu je najbolja

Jelena Gerbec otkrila u čemu je najbolja i nema konkurenciju na estradi. Poznato je da je jedna od najtraženijih pevačica na terenu koja gotovo da nema slobodnog vremena, međutim sinoć se pojavila u emisiji „Pesmom za dušu“ gde je Peja ugostio sa velikom radošću.

Voditelj je na samom početku otkrio kako je jedva došao do Jelene sa kojom se za ovo gostovanje dogovorio pre dva meseca.

e3dd0d22c13b9ce0105a0c3322d5554470dc9e7d

Jelena Gerbec otkrila u čemu je najbolja

Mnogo mi je drago što puno radiš zato što je to jako bitno za jednog pevača da ima posla da bi mogao da gradi svoju karijeru i jednog dana budeš u prve tri, ja to očekujem od tebe- rekao je Pejić, na šta se Gerbecova nadovezala i otkrila kako u jednoj kategoriji nema konkurenciju.

Što se terena tiče, neću da budem lažno skromna, ali tu sam sigurno u prve tri– rekla je pevačica.

jelena gerbec pzd
Jelena Gerbec otkrila u čemu je najbolja

Od kako se pojavila na Grandovoj sceni i stekla slavu u „Zvezdama Granda“ Jelena je postala jedno od omiljenih lica među kolegama što joj danas veoma laska.

-Nisam takav tip i to nikada nisam radila. Bukvalno sam takva kakva sam i što kažu žena iz naroda. Ne mogu da kažem devojka iz komšiluka jer više nisam devojka! (smeh) Ne znam ja da se foliram iako mi nekada dođe- rekla je Gerbec za Grand.

BONUS VIDEO- Jelena Gerbec o razvodu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić