Login/Registracija

Jelena Gerbec otkrila novo mesto za manikir: Kad vidite šta je uradila ostaćete bez reči (VIDEO)

Poznato je da je negovan i doteran izgled takozvani „must have“ za svaku pevačicu. Jelena Gerbec je još od prvih koraka na estradnoj sceni fizičkom izgledu pridavala veliki značaj, a uredni nokti prevučeni izlivenim unikatnim aplikacijama ili prevučeni makar gel lakom bili su neizostavni deo njenog sređivanja.

Ali kada se zbog brojnih obaveza ne stiže na posetu estetskom manikiru, i lak z anokte može da bude pravi izbor, i to čak ako ste u kolima.

U videu koji se pojavio na mrežama pevačica upravo lakira svoje nokte, ukrašavajući prste koji bojom koja se komponuje sa njenim stajlingom.

Jelena je imala tu sreću da nije ona za volanom, pa je na zadnjem sedištu auta mogla uz izvlačenje podloge da iskoristi svaki minut i dovede i najsitnije detalje svog autfita do savršenstva.

Pevačica Jelena Gerbec dva puta se razvela od suruga Vladana sa kojim ima dve ćerke Anđelu i Sofiju.

U medijima je često govorila da je dala sve od sebe da taj brak opstane, ali ni posle drugog pokušaja ipak nije uspelo.

Jelena je pre nekoliko meseci ispričala za Grand i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom i da li i on učestvuje u podizanju dece.

-Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali. Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu – zaključila je Jelena.

Jelena kaže da je pre prvog razvoda odlazila na bračne seanse kod psihologa, ali priznaje da se to njenom bivšem suprugu nije svidelo.

-Ja sam se prvi put odmah sudski razvela, htela sam da se što pre podnese zahtev, ostišla sam do njegove kuće i zajedno smo autom otišli do suda. Prvi put sam ja htela razvod, ali sam imala neku nadu da će taj rastanak nešto da promeni u njegovoj glavi. Da ćemo i on i ja shvatiti šta je vrednost i da se malo okrenemo sebi. Svako vidi iz svoje perspektive, on misli da ja grešim, ja mislim da on greši – ispričala je nedavno Jelena.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić