Jelena Gerbec otvorila dušu i priznala zbog čega se po drugi put razvela od supruga: „Samo sarma valja podgrejana“ (VIDEO)

jelena gerbec 5 ok

Jelena Gerbec priznaje da u njenom domu vlada prava novogodišnja atmosfera, a da se njene ćerke najviše raduju praznicima

Oko praznika uvek ima puno nastupa i snimanja, pa nema previše vremena da se posveti porodici, ali su joj u pomoć priskočili roditelji koji čuvaju njene ćerke dok ona radi. Jelena kaže da je u njenom domu sve spremno za doček, a otkiva i ko je bio zadužen za dekoraciju jelke.

-Jesam euforična naravno, pogotovo zbog dece, one se najviše raduju, okitili smo i jelku, tako da sa uzbuđenjem čekamo Novu godinu. Mada sam ja sada često odsutna ima dosta gužve trenutno, ali se one već navikavaju na to – kaže ona.

Kako se deca najviše raduju praznicima, zanimalo nas je šta su njene ćerke poželele za novogodišnji poklon od mame.

-Mlađa još uvek ne zna, mala je, ima tek dvadeset meseci. Sofija već zna, ona je pisala pismo Deda Mrazu, ona je okitila celu jelku, baš je kreativna, talentovana je za to, ali je i poželela poklon – dodaje pevačica.

Capture 4 17

Jelena se nedavno po drugi put razvela od supruga Vladana, a nama je otkrila u kakvim su sada odnosima i da li je bilo nekih problema nakon kraha braka.

-Ja nisam sama, Vlada je zaista super otac i učestvuje potpuno u našem životu. Ranije smo isto živeli ovako, moja mama je uglavnom čuvala decu dok radimo. Trudi se zaista, nekad su deca kod njega par dana, nekad celu nedelju kad ja radim. Mnogo bolje mi sada funkcionišemo, nismo imali takav odnos da smo se svađali. Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu – zaključila je pevačica, video pogledajte u natsavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković