Login/Registracija

„Mrzim da vežbam“, Ivana Selakov otkrila tajnu dobrog izgleda bez teretane, pa pokazala šta jede

Ivana Selakov jedna je od pevačica koja nikada nije krila da ima problema sa viškom kilograma zbog čega vodi računa o ishrani, ali priznaje da je uz pomoć dobre organizacije i jelovnika uspela da skine čak 13 kilogarama koje je dobila u trudnoći.

U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim rekla je pevačica svojevremeno.

Pevačica dodaje da je uspela da smrša zahvaljujući čuvenoj mesnoj dijeti.

Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gde se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hleb ne jedem uopšte, kao ni testo, krompir, grašak, slatkiše… Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu ispričala je pevačica za koja je ponovo uspela da se ugoji, te je sada opet na istom režimu ishrane.

Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavala sam se proteinske dijete i uspela da izgubim kilograme pred leto puno nastupa kaže pevačica, koja priznaje da od teretane beži ‘ko đavo od krsta’.

Mrzim da vežbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je večito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Ovo je jelovnik Ivane Selakov

Doručak: Ćureća prsa sa salatom bez hleba

Ručak: Piletina ili bilo koje drugo meso i salata

Večera: Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada

Trik savet: Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.