Ivana Pavković i Petar Mitić progovorili o razvodu: „Nekada je to bila sramota“

620c5a13a92ff3c50ca311d5e39b7ac814d034b2

Petar Mitić i Ivana Pavković godinama uživaju u skladnom braku, imaju troje dece, a često se u medijima spekulisalo o njihovom razvodu.

Oni su nedavno gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorili o ovoj temi, a pevačica je istakla su pojedini novinari godinama pokušavali da im unište ljubav.

IVANA PAVKOVIC ZGS SNIMANJE 03042024 FOTO FILIP 8 OK

– Ja imam osećaj da smo se mi više svađali dok smo zajedno radili, zbog nervoze. Nama je već dugo sve isto, mene je pozvala novinarka i rekla mi da se razvodim, a meni muž spava u sobi pored. Ne znam otkud ta priča? Malo me je zateklo, ali i nasmejalo. Ne dajemo povoda za takve stvari, verujemo jedno drugom… – rekla je Ivana o glasinama da se Petar i ona razvode, a pevač je na to dodao:

– Jeste odjeknula vest da se Ivana i ja razvodimo, a jako je zanimljivo da je Ivanu zvala novinarka, a nas dvoje u tom momentu u krevetu. I to je činjenica, normalno, muž i žena u krevetu. Mazili smo se, češkali, pričali, i Ivana me zbunjeno pogledala i kaže mi se razvodimo. Rek’o pa dobro, i to je okej. Apropo te priče, nažalost, mnogo naših kolega su u procesu ili su već razvedeni, neki sa decom, neki bez, to je danas postalo normalno. Nekada je to bila sramota, pa su muškarci svašta nešto trpeli, ali i žene, a danas čim ispadne neka malo ozbiljnija svađa, ljudi se odmah razvode – rekao je Petar Mitić.

BONUS VIDEO – Ivana Pavković i Petar Mitić proslava rođendana blizancima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.