Ivan Bosiljčić progovorio o ćerki, otkrio detalje iz porodičnog doma: „Isčezla je moja namera za tim“

jelena tomasevic

Glumac Ivan Bosiljčić uživa u skladnom braku sa Jelenom Tomašević sa kojom ima ćerku Ninu.

Iako su i glumac i pevačica u potpunosti posvećeni svojim karijerama, trude se da porodičan život ne pati i da njihova mezimica ne oseća česta odustva koja iziskuju njihove poslove.

Ivan Bosiljčić ćerka

Upravo zato glumac tvrdi da ne može da bude strog prema svojoj mezimici.

– Isčezla je moja namera da budem strog prema ćerki. Jelena i ja našoj Nini dajemo ljubavi koliko god umemo, neprestano. Život će je naučiti ostalo i nesmljivo će biti strog. A ona će ga i takvog voleti i podneti ako je mi budemo naučili ljubavi – ispričao je Bosiljčić svoojevremeno za „Hello“.

Oni su jedan od retkih parova na našoj javnoj sceni čiji odnos ne prate skandali, a on naglašava da ne postoji recept za savršen odnos.

Svaki brak je unverzum za sebe, ne usuđujem se da dajem savete na tu temu. Jedino što mogu da priložim jeste primer kako živimo i način života od kog ne odustajem- rekao je Bosiljčić.

BONUS VIDEO– Jelena Tomašević uživo:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.