Login/Registracija

OVO NEMA NI NA FILMU: Par se ŠOKIRAO prizorom koji je zatekao na svom venčanju

Jedan od najskaldnijih bračnih parova na estradnoj sceni, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić nedavno su proslavili jedanaest godina braka, a ono što je privuklo sve je saznanje da pevačica i glumac obeležavaju dva datuma.

– Godišnjicu uvek slavimo dva puta. Uglavnom se 15. avgusta zadesimo u Grčkoj,kada je po njihovom kalendaru Velika Gospojina. Priključimo se praznovanju, obeležimo dan venčanja, a onda po povratku kući, 28. avgusta, kada se po našem kalendaru slavi isti praznik, oppet proslaimo godišnjicu braka (smeh)- objasnio je Ivan, dok se Jelena prisetila iznenađenja koje joj je suprug priredio pre nekoliko godina.

– Dvostruko slavlje smo propustili samo pre tri godine kada je snimao u Sankt Peterburgu. Iskreno, nisam očekivala da ćemo uopšte obeležiti. Nina i ja smo bile u Beogradu, a on se negde oko podneva, iznenada pojavio na vratima. Proveli smo predivan dan i već iste večeri odleteo je nazad na snimanje, a Nina i ja smo bile dugo pod utiskom- iznenadila je pevačica pričom koju će zauvek pamtiti.

Njihovu ljubav koja traje već dugi niz godina zaista prate filmske priče, a jedna od njih dogodila se baš na dan venčanja u Gornjem Milanovcu.

– Naš porodični prijatelj, vladika Hrizostom, izrazio je želju da nas venča tamo jer je loše podnosio putovanja. Imao je samo jednu molbu, da činu venčanja prisustvuje uži krug ljudi, pošto je već teško podnosio gužvu. Objasnili smo svatovima okolnosti i sa nama su krenuli samo roditelji i kumovi, a ostali su nas čekali u Beogradu na slavlju. Međutim kada smo stigli do crkve, iznenadio nas je prizor koji smo zatekli. Porta i okolne ulice bile su prepune nepoznatih ljudi koji su došli na venčanje. Tu su bili trubači, zastave, igralo se kolo, a svi su čekali samo nas. Svi su ušli sa nama u crkvu- objasnio je Jelenin dragi za „Hello“ na šta je ona dodala da su pukom slučajnosti emotivno vezani za taj grad.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović