Potresna ispovest Dejana Milićevića o detinjstvu: „Otac me je napustio kada sam imao 20 meseci“

dejan milicevic

Fotograf Dejan Milićević nikada od javnosti nije krio da je odrastao samo sa majkom i da ih je otac napustio kada je on imao samo dvadeset meseci.

Dejan kaže da je zahvalan majci što se toliko potrudila oko njega i što je uspela da mu nadomesti ulogu oca koji nije imao u prediodu odrastanja.

dejan milicevic

Ispovest Dejana Milićevića o detinjstvu – Otac me je napustio kada sam imao dvadeset meseci

-Mene je tata napustio kada sam imao dvadeset meseci, imao sam neopisivu sreću da se moja majka potrudila da bude i otac i majka u jednom. Stvarno je herojski iznela sve to, evo ja sada imam karijeru koja traje trideset godina, nemam probleme, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se – rekao je on za Grand.

dejan milicevic o detinjstvu

Dejan isto tako kaže da je zahvalan Bogu na svemu što je dobio u životu i javno se zahvaljuje majci na svemu što je za njega učinila.

-Ispravan sam i zato me Bog nagradio. Nemam problem ni u karijeri, ni u privatnom životu, sve se to sa godinama vidi na kraju šta je kome život dao ili oduzeo. Hvala njoj što se toliko potrudila, jedna je majka – zaključio je Dejan.

BONUS VIDEO – Husa na promociji „Nedelja“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković