Login/Registracija

Nakon nezapamćene tragedije u osnovnoj školi Marija Šerifović otkazala koncert: „Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale“ (FOTO)

police g8fad42c47 1920

U nezapamćenoj tragediji koja se dogodila jutros oko osam sati u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je devet osoba. Među žrtvama su deca, kao i čuvar škole, dok su šestoro dece i jedan nastavnik ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Brojne poznate ličnosti oglasile su se povodom ove tragedije, a neki pripadnice javne scene su otkazali svoje nastupe i koncerte.

Pevačica Marija Šerifović oglasila se ovim povodom, a sa publikom je podelila vest da je zbog tragične situacije otkazala koncert koji je bio zakazan za 6. maj.

-Dragi prijatelji, duboko sam potresena tragedijom koja se dogodila u školi Vladislav Ribrikar. Odlučila sam da otkažem koncert koji je trebao da se održi ovog vikenda. Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale. Moje najiskrenije saučešće i solidarnost u bolu za porodice poginule dece i radnika škole. Marija – napisala je pevačica na Instagramu.

344359035 802526937968720 6833638830815264240 n

Podsetimo, medijima je rečeno na konferenciji za štampu da je dečak ovaj zločin planirao duže vreme, te da su u njegovoj sobi u stanu u kom je živeo, nađeni detaljni planovi o tome kako će izvršiti zločin.

Kako je saopštio ministar policije u Srbiji će biti proglašena trodnevna žalost od 7-9og maja.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković