Login/Registracija

Haris Džinović U SUZAMA OTKRIO dugo skivanu tajnu kojom je šokirao mnoge: „Nisam smeo da stanem, DA ME VIDE UPLAKANOG“

Nije tajna da Haris Džinović spada u red izuzetno muzički nadarenih, ali i osećajnih pevača koji emociju  prenose na pesmu, na šta publika reaguje aplauzom, a neretko i suzama. 

Suze Harisa Džinovića pak tokom 40 godina njegove karijere mali broj njih imao je prilike da vidi. Kada ima potrebu da zaplače muzičar to čini iza svoja četiri zida, a čak ni članovima porodice sinu Kanu, ćerki Đini i supruzi Melini ne dozvoljava da ga vide uplakanog.

Ume pevač da se rasplače iz raznih razloga, najpre se to događa kada se nagomilaju problemi koje svi drugi, javnosti manje poznati ljudi, imaju. Situacije sa decom, suprugom, neslaganja sa kolegama sve to vrlo utiče na muzičara, ipak čini se da ga prošlost i tuga za ljudima kojih više nema najviše muče. S prvim taktovima pojedinih pesama, sećanja naviru, pa i suze Harisa Džinovića, koji je nedavno s javnošću podelio kako se sa tim bori.

Pošto ja volim da vozim sam, i dugo vozim i tako dalje i na koncerte idem sam. Kad mi naiđe neka pesma tako me okine po 300 kilometara mogu plakati, suza suzu goni. Ne smem benzina da natočim, da stanem na pumpu da me ne vide uplakanog  ispričao je Haris u emisji koju vodi na Una TV i gledaoce ostavio u čudu, s druge strane dokazao im je još jednom u nizu da je pored veliko popularnosti koju poseduje ostao čvrsto na zemlji, običan čovek sa velikim srcem.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić