„NIJE DOBRO ŠTO SMO OVO JAVNO REKLI“, pevač zaboravio da je u emisiji, pa neplanirano otkrio stvar zbog koje više NEMA MIRA

9889494337f6b5aa5efcb3f58290f75404b6c793

Adnan Nezirov, jedan je od najtraženijih pevača u Americi, koji tamo putuje toliko često da su se fanovi zabrinuli da će uskoro promeniti prebivalište.

Iako Nezirov još uvek nema takvih namera, svaki odlazak u daleku državu mu je posebno drag, ali i naporan pošto pored nastupa voli da ispoštuje želje svojih dragih prijatelja koji od njega imaju različite zahteve.

Nedavno mu je kolega Nihad Alibegović tražio da donese njegovoj supruzi mobilni telefon, a sada se u Grandovoj emisiji požalio kako i je i njemu potreban nov, što je probudilo znatiželju kod Dragane Katić.

dragana asmm

Jel primaš porudžbine? Nemam novi model, možeš da doneseš?– upitala ga je voditeljka, što je pevač rado prihvatio, a onda se setio da je u emisiji koju prati ogroman broj ljudi.

Pa naravno (smeh), jao ovo nije dobro što smo javno rekli– kroz smeh je rekao Nezirov.

adnan asmm

Da ima razloga da se hvali svedoče i brojne fotke na društvenim mrežama gde neretko pokazuje svoje mišićavo telo, a nedavno je priznao da li je spreman da dobar izgled i unovči.

-Pa morao bih da pitam ženu, da me ona pusti ja bih! Jedan je život (smeh). Mada sad ne bi mogao, malo sam se udebljao- istakao je Adnan.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić