Login/Registracija

„NIJE DOBRO ŠTO SMO OVO JAVNO REKLI“, pevač zaboravio da je u emisiji, pa neplanirano otkrio stvar zbog koje više NEMA MIRA

Adnan Nezirov, jedan je od najtraženijih pevača u Americi, koji tamo putuje toliko često da su se fanovi zabrinuli da će uskoro promeniti prebivalište.

Iako Nezirov još uvek nema takvih namera, svaki odlazak u daleku državu mu je posebno drag, ali i naporan pošto pored nastupa voli da ispoštuje želje svojih dragih prijatelja koji od njega imaju različite zahteve.

Nedavno mu je kolega Nihad Alibegović tražio da donese njegovoj supruzi mobilni telefon, a sada se u Grandovoj emisiji požalio kako i je i njemu potreban nov, što je probudilo znatiželju kod Dragane Katić.

Jel primaš porudžbine? Nemam novi model, možeš da doneseš?– upitala ga je voditeljka, što je pevač rado prihvatio, a onda se setio da je u emisiji koju prati ogroman broj ljudi.

Pa naravno (smeh), jao ovo nije dobro što smo javno rekli– kroz smeh je rekao Nezirov.

Da ima razloga da se hvali svedoče i brojne fotke na društvenim mrežama gde neretko pokazuje svoje mišićavo telo, a nedavno je priznao da li je spreman da dobar izgled i unovči.

-Pa morao bih da pitam ženu, da me ona pusti ja bih! Jedan je život (smeh). Mada sad ne bi mogao, malo sam se udebljao- istakao je Adnan.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić