Login/Registracija

PRINOVA U DOMU SAŠE POPOVIĆA: „Beskrajno sam srećan“

Mladi pevač „Zvezda Granda“ Aleksandar Saša Popović u više navrata dokazao je svoje pevačke sposobnosti, a pokazao se i kao odličan izbor i pravo osveženje kada ga je Žika Jaskšić pozvao da bude bek vokal u orkestru „Nikad nije kasno“.

Pored toga, ovaj perspektivni, mladi pevač posvećen je otac dve kćerke, a posebno ushićenje i radost u njegovom životu izazvala je vest da u njihov dom uskoro dolazi prinova.

Popvićeva supruga je u blagoslovenom stanju i uskoro će na svet da donese još jednu devojčicu, a ponosni otac ne krije da je presrećan što će se po treći put ostaviriti u ulozi oca devojčice.

Supruga je pred terminom, biće još jedna devojčica. Moja kuća će biti puna princeza – rekao je ponosni tata za Grand.

Iako ima već dve devojčice, Aleksandar ističe da mu pol deteta ni nasjmanje nije bitan, već da porođaj protekne u najboljem redu.

-Fenomenalno se osećam, jedava čekam još jednu devojčicu. Pol deteta mi uopšte nije bitan. Najvažnije mi je da su zive i zdrave. Supruga je već pokrenula renoviranje i sređivanje stana. Krečenje je u toku, kao i menjanje nameštaja, smeštanje krevaca, zna se ko tu najviše „nadrlja“ – našalio se pevač.

Podsetimo, Saša je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ pokazao ćerke. Kolika su mu podrška u svemu što radi, pogledajte u videu ispod.

Foto: Instagram/Printscreen/alexander.thesinger,
Autor: I.Grk