Login/Registracija

„Gomilu puta poludim“, Bokijeva supruga otvorila dušu pred porođaj

Kao da su juče frontmen grupe „Lexington“ Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra podelili lepe vesti i potvrdili da će po treći put postati roditelij. Ipak vreme toliko leti, a pevačeva supruga broji dane do porođaja.

Iako joj je sada već teško da se kreće i sa nestrpljenjem čeka dolazak naslednicer, Aleksandra je otkrila da se ugojila samo osam kilograma.

-Ugojila sam se malo iako otičem dosta. Teško mi je već da se krećem, ali brinem da li ću stići sve da završim i da organizujem ljude koji će mi pomoći dok nisam tu- otkrila je Aleksandra.

U najlepšim danima dogodio se još jedan bitan događaj, a to je polazak male Anđeline u školu. Budući da Boki ima mnogo obaveza oko posla, Aleksandra se potrudila da sve obaveze oko mezimice ona preuzme.

-Posvetila sam se Anđelini i njenom prvom razredu,kao i radu sa njom. Gomilu puta poludim, smejem se i plačem u isto vreme. Sada znam kako je bilo našim roditeljima sa nama. Mada se trudim da ne unosim baš veliku tenziju, ali radimo na svemu- objasnila je svojim pratiocima na društvenim mrežama.

S obzirom da je jedna od omiljenih „poznatih mama“ fanovi je često pitaju za savete, međutim ovoga puta sve je zanimalo da li je soba za bebu već spremna.

-Verovali ili ne uopšte je nismo sredili. Neće imati zasebnu prostoriju jer sam ja od onih mama koje svoju bebu drže pored sebe, što u kolevci, što u krevecu. Neki kažu da to nije dobro, ali ja smatram da jeste. Beba će imati krevetac u Bojanovoj i mojoj spavaćoj sobi- istakla je buduća mama.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović