POČINJE BORBA: Čekaju vas izmenjana pravila i novi kandidati koji vas neće ostaviti ravnodušnim

edeff6d6f67360c574932888a9cf8a0db6fdcc6b

Muzičko takmičenje sa najdužom tradicijom na ovim prostorima „Zvezde Granda“ od večeras počinje sa emitovanjem nove sezone. Šesnaesti po redu serijal od ove godine emitovaće se na televiziji Pink, Nova BiH i Kanalu 5.

Žiri i ove sezone čini dobra i proverena ekipa: Ana Bekuta, Ceca, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David, a produkcijski žiri i Saša Popović, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili koji će se takođe boriti za mentorstvo.

“Zvezde Granda” vodi provereni, šarmantni voditeljski par, Voja Nedeljković i Sanja Kužet.

Saša Popović istakao je da u novoj sezoni možete da očekujete izmenjena pravila i otkrio da takmičar mora da dobije 5 glasova kako bi dobio mentora, a ukoliko dobije manje od toga, automatski ispada iz igre.

voja

Naravno, tu je i panik taster koji se aktivira ukoliko čuvena osmorka podigne ruku. Ono što je ove sezone novo pravilo jeste da petoro članova žirija mora da se složi u glasanju kako bi panik taster stupio na snagu, a novina je i da od ove sezone ne postoji antipanik.

Zanimljivo je i da će se i ove godine članovi žirija boriti za mentorstvo, a zabava je kao i uvek do sada zagarantovana. Za to će se najviše potruditi mladi talenti iz čitavog regiona.

Neke od takmičara publika je već imala prilike da upozna u prethodnim sezonama, dok će se drugi po prvi put pojaviti na velikoj sceni Grand produkcije u pohodu na laskavu titulu „Zvezde Granda“.

ceki

U prvom krugu publika će imati priliku da prati mlade kandidate, a skoro svi u proseku imaju dvadesetak godina. „Zvezde Granda“ počinju da podsećaju na „Evroviziju“ ako uzmemo u obzir činjenicu da će na sceni zapevati i kandidati iz Moldavije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore…

Zanimljivo je i da će večeras iste pesme izvoditi više kandidata, što se do sada gotovo nikada nije desilo, a o kojim hitovima je reč i ko će na velikoj sceni pokazati raskošan muzički talenat, a ko doživeti fijakso saznaćete u večerašnjoj emisiji sa početkom od 21 čas.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk