Login/Registracija

Goga Sekulić poslala moćnu poruku bivšem: „To više muško nije“ (VIDEO)

Pevačica Goga Sekulić odlučila je da posle duže pauze obraduje fanove novom pesmom. Naslov numere „Bivši u problemu“ govori o bivšem, a stihovi opisuju odgovor iz ženskog ugla, dok je u čitavoj numeri primetan prizvuk „turbofolk“ manira, čemu je pevačica dosledna, što su primetili i korisnici jutjuba.

-Volim što je ostala dosledna svojoj turbofolk estetici i kad su pesme i kad su spotovi u pitanju – jedan je od komentara na jutjubu, a i na Instagramu pevačici stižu poruke podrške.

-Top! Predivno! Gorimo! – reči su kojima najkraće fanovi opisuju novu Goginu numeru.

I sama pevačica se oglasila povodom nove pesme:

-„Bivši u problemu“ je tu. Pišite kako vam se dopada nova pesma. Voli vas Goga – poručila je pevačica fanovima na svom Instagram nalogu, koja sa nestrpljenjem želi da čuje mišljenje publike o svojoj novoj numeri.

Refren koji kida izuzetno je deskriptivan i uz malo preuveličavanja pokazuje šta se dešava kod nekih nakon emotivnog brodoloma.

-Ubija se ko da ima života dva, a u grudima praznina to sam ja, mora skotovima ljubav, ljubav da plati, moja ga senka prati kad ga puste opijati – deo je refrena pesme koja ima lajtmotiv koji udara na integritet.

-To više muško nije, to je bivši u problemu – poručila je u pesmi pevačica.

Autor teksta je Dragan Brajović Braja muziku i aranžman su radili Alen Stajić i Atelje Trag, dok je video koji je sniman u okolini zgrade Geozavoda i Brankovog mosta u Beogradu režirao Dejan Milićević.

Pogledajte spot za pesmu Goge Sekulić „Bivši u problemu“ u videu:

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić