Login/Registracija

Goca Tržan IZNENADILA izjavom: „Najbolje se osećam GOLA!“

Pevačica Goca Tržan veruje da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu jer će se uvek bolje osećati kada dobro izgleda i kada je svojim odrazom u ogledalu zadovoljna.

Goca Trzan 3

TRENDI SAVET

Po Gocinom mišljenu, bićete u trendu samo ako ste objektivni kada stanete ispred ogledala i ako poslušate dobronamerne kritike.

Treba uvek biti svoj, dugo gledati u ogledalo i voditi u kupovinu nekoga ko je objektivan i ko vas ne laže, i ne gleda da vam podiđe, već će realno reći šta misli. I naravno, ne žaliti pare za komade kao što su cipele, tašne, dobra jakna, a sve ostale krpice slobodno kupujte na sniženju.

GARDEROBA

Otkako je kročila na estradnu scenu, pevačica Goca Tržan bila je prepoznatljiva po svom stilu oblačenja, za koji moramo reći da je u najmanju ruku zanimljiv i neobičan. U poslednje vreme Goca se najbolje oseća i najbolje izgleda u garderobi koju opisuje kao ženstvenu klasiku.

-Volim garderobu koja je ženstvena, ali neobično ženstvena, sofisticirana. Uvek sam bila sklona eksperimentisanju kada su modni stilovi u pitanju, ali što sam starija, sklonija sam tome da nosim ženstvenu klasiku, jer čini mi se da je to stil koji ističe moju figuru i moju prirodu, i definiše me na najbolji mogući način- ističe Goca koja ne prati slepo modne trendove, već ih prilagođava svom sebi.

Goca Trzan 4

-Pratiti modne stilove po svaku cenu i uklapati se u nešto što je propisano modnim časopisima potpuno je nepotrebno. Mislim da je filozofija nošenja garderobe koja je po svaku cenu ista kao u modnim časopisima potpuno bezveze, ima smisla samo ako želite da ispratite koji model cipela ili kroj je u trendu-tvrdi pevačica.

Goca voli da ističe svoje atribute, a to najbolje postiže kada obuče kratku haljinicu ili suknju, nije bitno koje modne marke, već da budu interesantne.

-Iskreno, ja se najbolje osećam kada sam gola! Možda zvuči sumanuto, ali je tako. A od garderobe mislim da mi najbolje stoje kratke suknje i haljine. Marke mi uopšte nisu bitne, volim garderobu sa koje ne vise etikete, jer mi je to neukusno da vidim! Više volim garderobu koja ima dobru foru, da nije mnogo skupa, da može lako da se promeni da mi ne bude žao da je iznosim, jer problem je kod mene što ja ne mogu da kupim jedno i da imam zauvek- otkrila je Tržanova.

f0ba6ee520d7e12a8d6aab45596a6bfff5f42d7c

Dok garderobu koja čini njen svakodnevni stil bira sama, kada je scenski izgled u pitanju, pevačica traži pomoć stilistkinje u koju ima puno poverenja.

Imam pomoć stilistkinje, ona je mlada žena, obrazovana, izverzirana za te stvari, vrlo dobro zna o čemu priča kada me savetuje, i njoj mnogo verujem. Ta saradnja traje poslednje dve godine.

7e747c332bbbb4a797904c03075f858a42c4ebe9

DETALJI

Ako želite da svom izgledu date poseban pečat, nikako ne možete izostaviti detalje, a Gocin omiljeni detalj jesu cipele i ona ih naprosto obožava!

-Volim krupne minđuše, kabasto prstenje, neobične tašne, koje ne moraju nužno biti firmirane, ali važno je da su interesantne. Od svega, najbitnije su mi cipele i za njih ne žalim novac.

KOSA

Prijatno je videti kada žena ima lepu, negovanu kosu i lepu frizuru, dok pevačica tu brigu ipak poverava profesionalcima.

-Imam najboljeg frizera u gradu! On vodi računa o mojoj kosi, uvek sam u njegovom salonu i iz njegovog salona iznosim frizuru. Njime sam zadovoljna jer zna mnogo toga i mnogo puta me je promenio nabolje. On mi je pustio kosu!– rekla je.

9d2312543f8dc5b45cc993c0e4f9ef7044396c1a

NOKTI

Nije Goca sklona eksperimentisanju samo sa garderobom, već i kada su nokti u pitanju.

-Nekad nosim baš kratke nokte, izrazito tamne, skroz crne, ali najčešće se opredeljujem za french, samo nikako ne sme da bude predugačak.

cc79b87164d54cd764fba1eedbac1e4678784821
Instagram
Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: N. Pantelić