OTKRILA NEPOZNATE DETALJE VEZE: Pevačica upoznala dečka fudbalera preko Instagrama, počeli da žive zajedno posle 15 dana veze

340e8c105fb6770a30dd94eddbed942c127e7e72

Pevačica Tamara Milutinović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Iako izbegava da priča o privatnom životu, pevačica je sada napravila izuzetak, pa je otkrila kako je počela njihova veza.

 –Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca – rekla je ona i dodala:

Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana.

Pevačica je ovom prilikom pomenula i udaju i otkrila kako ona zamišlja budućeg supruga.

Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo – istakla je Milutinovićeva.


Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.Grk