Svi je znaju kao fatalnu plavušu: Evo kako je Goca Tržan izgledala kao vatrena crnka (FOTO)

Goca Trzan

Hitove Goce Tržan, od njenih početaka u grupi „Tap 011“ do danas, svi dobro znaju, a većina se sluša i danas. Iako je više puta drastično menjala svoje frizure, svi je pamte kao atraktivnu plavušu.

Međutim, sada se u javnosti pojavila fotografija koja pokazuje kako je Goca izgedala kada je imala crnu kosu.

Ovo je fotografija sa samog početka njene karijere, koju je započela kao pevačica grupe „Tap 011“. Goca Tržan je tada imala crnu kosu, ali mimo toga pevačicino lice se nije ni malo izmenilo, a poster je iz 1996. godine.

Goca je u jednom trenutku odlučila da napusti grupu i otpočne solo karijeru jer, kako je ranije objasnila, nije imala dovoljno dobru zaradu te je pored silnog uspeha morala da se vozi gradskim prevozom.

Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u „Pink diskoteku“, to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik – rekla je pevačica, koja je napustila bend jer je u džepu imala 50 maraka:

Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. Već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo – pričala je Goca.

Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet – prisetila se svojevremeno Goca i dodala:

Tako više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk