Goca Lazarević u suzama o nasilju i batinama koje je trpela: „Želela sam samo da me puste na miru“ (VIDEO)

Pevačica Goca Lazarević nedavno je u emisiji „Nije lako biti ja“ kroz suze govorila o nasilju koje je trpela u detitnjistvu.

Ona sada kaže da se kaje što je sve to jednom prilikom javno izgovorila i da je zbog toga nailazila na negativne komentare pojedinaca.

Goca Lazarević u suzama o nasilju i batinama koje je trpela

goca lazarevic u suzama progvorila o nasilju i batinama
Goca Lazarević u suzama o nasilju i batinama koje je trpela

-Ne volim da se ponavljam, posebno u delu mog privatnog života, ja sam naučila da se nosim sa komentarima i na sreću više je dobrih. U par navrata mi je nekoliko njih napisalo „Šta sad dramiš, svako od nas je imao nešto teško u životu“. Ja ne dramim, to su bili momenti moje iskrenosti i slabosti gde sam rekla to, možda nisam ni trebala da kažem – rekla je ona za Grand.

goca lazarevic u suzama progvorila o nasilju i batinama 1
Goca Lazarević u suzama o nasilju i batinama koje je trpela

Goca priznaje da je i usud njenog posla to što ljudi misle da je na estradi sve dobro i da javne ličnosti nemaju porobleme kao obični ljudi.

-Svaki život je priča za sebe i o svakome može da se snimi film. Ima ona izreka „Sit gladnom ne veruje“ i to je tačno kada je ovaj posao u pitanju. To kako mi živimo je priča, stalno si na točkovima i u mogućnosti da ti se nešto dogodi. Moja jedina želja decenijama je bila da me svi puste na mriu da spavam kao čovek – kazala je Goca i dodala:

-Posle četiri noći nespavanja ne mogu da se opustim ni da spavam, to su sve loše strane ovog posla. Sa druge strane, zaista je sreća da čovek ima i radi posao koji voli.

Celu emisiju „Nije lako biti ja“ sa Gocom Lazarević pogledajte u videu ispod

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković