Goca Lazarević otvorila vrata luksuznog doma, evo zašto kažu da je ovo najskuplja kuća na estradi (VIDEO)

Pevačica Goca Lazarević ugostila je ekipu emisije „Nije lako biti ja“ u svojoj kući na Bežanijskoj kosi, koju je opremila po svom ukusu, a kako priznaje za Grand, u svom domu se oseća najopuštenije.

kuca goca

Moramo priznati da nam je zastao dah od svakog detalja iz Gocinog doma, opremljenog luksuznim detaljima i stilskim nameštajem.

Odmah kada se uđe u kuću, prostire se veliki hol kroz koji se prolazi do kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka i ostalih prostorija u kući.

kuca goce lazarevic 99
Kuća Goce Lazarević

Kako kaže, kuću je opremala sa mnogo ljubavi, a svaki komad skupocenog nameštaja je pažljivo birala. Neke je kupila u Srbiji, a zbog nekih detalja je išla čak u inostranstvo te ne čudi što njena kuća važi za jedno od najvrednijih među estradnjacima.

Pogledajte kako izgleda kuća Goce Lazarević

kuca goce lazarevic 1
Kuća Goce Lazarević

Goca najviše vremena provodi u kuhinji gde priprema specijalitete za decu i unuke, a da je prava domaćica dokazala je odmah nakon dolaska Živojina Krstića, koga je sačekala sa osmehom i domaćom kafom.

-Najviše volim ujutru da prvu kafu popijem potpuno sama, u tišini, ali napolju u dvorištu. U stanju sam čak da sa skafanderom i kapom na glavi, čizmama izađem kada je hladno – rekla je Goca za Grand.

kuca goce lazarevic 77
Kuća Goce Lazarević

Cveće i skupocene slike nalaze se gotovo u svakom kutku Gocine oaze mira, dok raskošnu trpezariju krase ikone i staklena vitrina u kojoj se nalazi pevačicino omiljeno posuđe, vaze i detalji koje je sakupljala godinama i to iz brojniH država širom sveta.

kuca goce lazarevic13
Kuća Goce Lazarević

Centralna prostorija njene kuće je veliki dnevni boravak, gde provodi najviše vremena sa namilijima i to najčešće nedeljom kada svi zajedno ručaju.

kuca goce lazarevic 77 8

Kako izgleda dom Goce Lazarević, pogledajte u videu na početku teksta.

kuca goce l

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Vuka Moba

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković