„Bilo je i manje lepih momenata“ Frajle organizovale gala promociju, pa se dotakle estrade (VIDEO)

Članice popularnog sastava The Frajle večeras su organizovale gala promociju novog albuma u Novom Sadu povodom petnaest godine njihovog postojanja.

Brojni pripadnici sedme sile došli su na ovaj događaj da pruže srdačnu podršku talentovanim pevačicama, a one su otvoreno podelile utiske o novom projektu.

Frajle promocija novog albuma

Untitled 86
Frajle organizovale gala promociju, pa se dotakle estrade

-Radile smo četiri godine na tome, i pisale, mada neke pesme su nastale ranije koje poseduju i suze i smeh. Nama su stvarno jako posebne i evo danas smo to podelile sa vama i publikom. Mislim da će se u svakoj pesmi neko pronaći. Pesme govore o ljubavi, o prijateljastvu, razne pesme smo otpevale, a publici ostavljamo da čuje i izabere neku svoju pesmu – rekla je Nevena, a nastavila Nataša:

-Kada saberemo sve ove godine, toliko emocija, toliko lepih trenutaka. Bilo je i manje lepih trenutaka, a večeras smo na vrhuncu emocija i te stvari ne želimo da kontrolišemo. Publika to oseti, ne želimo da krijemo ništa. Tako da definitivno ne postoji reč da opišemo šta mi večeras osećamo – ispričala je, pa dodala:

-Ja bih poručila ljudima da se družite, zabavljate. Jer ovo sve što vidite svih ovih petnaest godina koliko trajemo nas tri, to je proizvod ljubavi, vreme, posvećenost, rad.

Untitled 87
Frajle organizovale gala promociju, pa se dotakle estrade

BONUS VIDEO: Frajle – Promocija – Nataša Mihajlović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / S.Stojanov