„Ako je ovako teško, neću ni da se ženim“ Mirza Selimović uživa u ljubavi sa manekenkom, a na LUDI KAMEN neće, evo šta je razlog

IMG 20240226 WA0019 1

Mirza Selimović organizovao je večeras promociju novog albuma i najavio prvi veliki koncert u MTS dvorani u novembru.

Brojni pripadnici estrade pružili su mu veliku podršku, a pred našim kamerama govorio je o jubileju – 10 godina od pobede u „Zvezdama Granda“, kolegama, a dotakao se i ženidbe.

-Pobedio sam u „Zvezdama Granda“, ali znao sam da tek prava borba kreće kasnije. Imao sam sreću da sretnem prave ljude, da se okružim dobrom energijom, da se dese prave pesme i to je to u suštini. Sve pesme su mi se desile slučajno. Tako da nikad ništa nisam forsirao, možda je to neki recept za uspeh. Samo treba biti čvrst, ostati svoj, normalan u celoj toj priči – rekao je i dotakao se dobrih odnosa koji neguje sa svim kolegama sa estrade.

mirza selimovic o zenidbi

-Ja sam zaista sa svima dobar. Stvarno nisam nikada gledao nekog sa nekim prezirom ili ljubomorom. Sa svima sam dobar stvarno. Onaj ko nije dobar sa mnom je ludBjelogrlić je rekao jednu dobru stvar, a to je „Teško je biti srećan u nesrećnom društvu“. Kad vidite da stvari ne funkcionišu oko nas, neke stvari koje nisu baš kako treba, to me poljulja. Ali šta znam, gledam na stvari pozitivno. Bilo je svega naravno, samo što sam ja neke stvari ostavio za sebe. Uvek ima nešto, ovaj posao nosi to normalno. Sasvim je normalno imati neke nesuglasice sa kolegama, sa saradnicima, nije to nenormalno ništa. U suštini sa 99% njih sam dobar.

Mirza je istakao da je ključ njegovog uspeha i dobro vaspitanje koje je dobio od roditelja.

-Za čoveka kog roditelji odgoje kako treba nema zime– istakao je nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ koji je za 10 godina karijere stekao neverovatan uspeh, ali i obezbedio sebi krov nad glavom.

IMG 20240226 WA0027

Mirza Selimović neće da stane na ludi kamen?

Na pitanje našeg novinara šta je sledeće, Mirza se našalio:

-Kupiću brod (smeh). Šalim se. Mene te materijalne stvari ne zanimaju! Dozirano je sve. Sretan sam, zadovoljan, sve je kako treba. Okružan sam dobrim ljudima, prijateljima, saradnicima. Ne znam šta čovek može da poželi?!

mirza zenidba

Ipak, naš novinar ga je „čačnuo“, budući da je godinama u srećnoj emotivnoj vezi, pa je logično da naredni korak bude „ludi kamen“, na šta se Mirza našalio:

-Ako je svadbu teško organizovati kao ovaj događaj, neću se nikad ni ženiti (smeh), eto ti odgovora.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: A.Dačić/N.Pantelić,
Autor: I. A./A.Dačić