FATMIR SULEJMANI: Očekujte nešto mega! (FOTO + VIDEO)

U takmičenju Zvezde Granda brzo je postao miljenik svih gledalaca, ali i žirija! Kad god je otpevao neku pesmu, žiri je ostajao zapanjen njegovim vokalom! Došao je do velikog superfinala u Zetri, i sada je vreme da Fatmir Sulejmani snimi svoju prvu pesmu!

Na oduševljenje svih njegovih fanova, ovaj šarmantni pevač, danas je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Draganom Brajovićem Brajom, ispod koje je napisao ‘Očekuje vas nešto mega’!

Screenshot_2016-10-08-16-02-02-1

Kontaktirali smo ovog pevača, kako bi saznali sve o njegovom prvom singlu!

– Završili smo pesmu konačno! Kao što sam i ispod slike napisao Očekujte nešto mega! (smeh) Mirza Selimović i ja smo veoma dobri prijatelji, pa smo se preko njega Braja i ja upoznali, tako je došlo i do naše saradnje! Moja prva pesma nosi naziv ‘Kad se duše opet sretnu’, i Braja je zaslužan za sjajan tekst i muziku! Sve je završeno, još samo da udjem u studio da je otpevam! (smeh) U grčkom je fazonu, i jedan deo teksta ide ‘Za mene sačuvaj tu ljubav bola vrednu, kad nam se duše opet sretnu‘! Plan je da snimim i spot, ali otom potom. Jedva čekam da je svi čujete, i da vidim prve reakcije publike! – rekao je Fatmir za naš sajt.

Dok čekamo premijeru njegove prve pesme, klik na link kako bi se podsetili Fatmirovog nastupa iz jednog od krugova takmičenja Zvezde Granda!

https://www.youtube.com/watch?v=6MFyUAuDq2s

Tekst: N. Mitrović / Foto: Instagram