Login/Registracija

FANOVI TRLJALI OČI: Seka Aleksić VOZOM otišla na nastup

Od njenih početaka pa do danas, Seka Aleksić je oduvek važila za pevačicu koja se nikad nije isticala svojim bogatstvom. Iako je tokom svoje i više nego uspešne karijere zaradila poprilično novca i dostigla status regionalne zvezde, Seka je oduvek bila žena iz naroda kojoj male stvari, više nego išta, znaju da ulepšaju dan.

Da je skromnost Sekina vrlina, pokazalo se i ovog puta. Naime, pevačica je imala dva zakazana nastupa, jedan u Nemačkoj, a drugi u Švajcarskoj, a umesto da, kako bi mnogi uradili, kao gospođa sedne u svoj skupoceni automobil i dođe na svirku, Seka je odlučila da sedne u voz i kao svaki drugi čovek dođe na krajnje odredište.

Budući da je u vozu bilo mnogo ljudi sa naših prostora, Seka nije prošla neopaženo. U prvom mahu ljudu nisu mogli da veruju da se jedna Seka Aleksić vozi sa njima, a kada su joj uputili pozdrave na koje je pevačica odgovorila osmehom, još više su je zavoleli.

– Nisam imala mnogo prilika u životu da se vozim vozom. Od kako sam letos išla na svoj nastup od Beograda do Novog Sada, toliko sam zavolela vozove, da nisam mogla da izdržim, a da ne sednem u ovaj. Uživala sam u vožnji i predelima koje sam videla. Bilo je čarobno – rekla je Seka nakon dolaska u zemlju čokolade.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand