Estrada tvrdi da je Ivana Selakov zbog jedne stvari svima talija: „Mnogo njih me zove zbog toga“

14013d5eb8fa4f28e4416c7c6ae4b418a5111e37 768x512 1

Pevačica Ivana Selakov iza sebe ima izuzetno bogatu karijeru koju je gradila isključivo na trudu, radu i kvalitetnim numerama koje su postale veliki hitovi.

Mnogi je nazivaju i kraljicom dueta i to potpuno opravdano s obzirom da za sada važi za jednu od pevačica koja u svojoj dosadašnjoj diskografiji broji najviše duetskih pesama.

-S kim god da si uradila duet ta pesma je bila mega hit, ne znam nijednu da nije dobro prošla. Kao da si talična za te duete, ja ne znam šta ti uradiš- našalio se voditelj Tihomir Tepić sa pevačicom.

-Većina jeste prošla dobro, jako su slušani ti dueti, ali kada bih ja rekla koliko je mene ljudi baš zbog toga kontaktiralo (smeh) Oni misle da će nešto vau da se desi, a zapravo nije to baš tako, kao snimićemo duet i to će biti mega slušano. Mnogo je tu rada, potrebno je mnogo faktora da bi ta pesma bila fenomenalna i da se poklope energije pevača- otkrila je Ivana.

ivana selakoc

Ipak ključ je i u dobrim saradnicima, a Ivana je oduvek slušala svoju intuiciju u odabiru kolege, koja je sudeći po svemu nikada nije prevarila.

-Uvek sam birala saradnike u koje sam verovala, verovala sam da će sa njima energija biti dobra i tako se na kraju i ispostavi- objasnila je za Grand.

IVANA SELAKOV ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 143 ok

Podsetimo, Ivana Selakov veliku popularnost stekla je u takmičenju „Zvezde Granda“ pre skoro dve decenije.

-Ovo je u stvari druga sezona, a sad i ima dvadeset (smeh) Prošla sam na audiciji, ali sećam se da su oko mene svi forsirali tada narodnjake, a ja i narodnjaci tada u ratu. Nisam baš bila vična da otpevam to najbolje. Mada to je bilo jedno interesantno iskustvo- ispričala je Ivana, a u videu ispod pogledajte kako je izgleda na audiciji:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović