Mariju Šerifović pukle emocije: Pre 20 godina dogodio se ključan trenutak u njenoj karijeri: „To je bilo u ovo vreme, hvala vam“ (VIDEO)

Marija Serifovic 2

U moru obaveza oko novog albuma i mentorskog posla u „Zvezdama Granda“, Marija Šerifović ne zapostavlja svoju publiku na nastupima koje ima širom Evrope, a jedan koji je održala pre nekoliko dana posebno joj je drag.

Naime, Šerifovićeva je nakon dužeg vremenskog perioda pevala u Podgorici, gde je publika oduševila svojom energijom.

ms kon

Au ljudi moji, šta je ovo bilo. Bili ste fantazija, ja sam se provela nikad bolje. Toliko mi je bilo lepo, puno vam hvala– rekla je Marija odmah nakon nastupa na putu ka hotelu gde je mislila da će se odmoriti za sledeći dan.

Uprkos volji, pevačica se probudila umorna, ali i dalje srećna zbog dešavanja tokom prethodne večeri.

Noćas sam spavala gore nego veče pre. Očajna sam i preumorna i jako sam kasno zaspala bilo je baš loše. Vidim da je lep i sunčan dan, poručila sam zeleni čaj, ceđenu, tost da dođem sebi i idemo za Beograd– otkrila je u svom vlogu, a zatim sumirala utiske.

ser

Nisam pevala u Podgorici ne sećam se koliko godina. Ja sam se provela fantastično, što stvarno nije uvek slučaj. Odavde počinju moji festivalski počeci, ove godine i jeste mojih prvih 20, u ovo neko vreme je izašao prvi album i prvi moj odlazak u tu Budvu. Hvala vam što starimo zajedno, što ste tu i ima vas sve više i više- ispričala je Šerifovićeva čiji ceo vlog i atmosferu sa sjajnog nastupa možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić