Grand u poseti Nadi Obrić, pevačica otvorila vrata luksuznog stana u Beogradu (VIDEO)

Iako je među prvima još osamdesetih godina kupila luksuznu kuću u naselju Bežanijska Kosa, legendarna pevačica Nada Obrić pre skoro dve decenije preselila se u stan na Novom Beogradu gde i danas živi.

Nada je sada otvorila vrata svog doma za ekipu Granda koji je opremljen modernim nameštajem i koji odiše toplinom.

stan nade obrić

Vodimo vas u stan legendarne pevačice Nade Obrić

stan nade obrić
stan nade obrić

Na vratima je pored pevačice našu ekipu dočekala i Nadina prijateljica Joka koja živi sa njom i koja joj pomaže oko kućnih poslova.

-To je moja prijateljica Joka i ona je stalno tu uz mene. Ona zna kavu kafu ja pijem i ona pije sličnu kao ja. Tako zapalimo i često, ali ovo nisam smela da kažem – rekla je Nada kroz smeh na samom početku.

stan nade obrić

Stan je prostran i svetao, a centralna prostorija Nadinog doma je ogroman dnevni boravak gde pevačica provodi najviše vremena.

stan nade obrić

Tu se nalazi velika ugaona garnitura, sto i stolice, dok je ova prostorija nadovezuje na kuhinju i trpezariju.

Posebno mesto u njenom domu zauzimaju detalji i suveniri iz čitavog sveta koje je pevačica donosila sa turneja i putovanja.

stan nade obrić

Nameštaj je Nada birala po svom ukusu, dok je sve u stanu u nežnim bež i belim nijansama koje daju porodičnu atmosferu njenim domu.

Posebnu pažnju privukao je jedan zid u dnevnoj sobi, na kome se nalazi nekoliko ikona Nadine krsne slave, ali i drugih svetaca.

stan nade obrić

Iako je godinama vodila biku za život i uspešno se izborila sa kancerom, pevačica i danas ima jaku volju za životom i priznaje da se raduje svakom novom danu.

-Više sam počela da volim život, radujem se najmanjim sitnicama koje masa ljudi i ne primećuju da postoje, a ja se uhvatim za njih i jako se radujem. Shvatam da je svaki dan dar od Boga i treba ga porovesti lepo, pronaći neku sitnicu. Pogotovo ako ti se nešto lepo krupno desi, treba se radovati tome, zamisli doživeo si to – kazala je Nada za Grand.

stan nade obrić

Kako izgleda stan Nade Obrić u Beogradu, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković