Isplivali snimci tajnog venčanja Tamare Milutinović sa jednog salaša, usijale se mreže, čestitke samo pljušte (VIDEO)

b075b6a45a8792cdb68d4c299aa862fd407dd899

Osim u karijeri, Tamari Milutinović cvetaju ruže i u privatnom životu, a današnji dan je pevačici dodatno poseban.

Naime, Tamara danas ne samo da proslavlja svoj jubilarni trideseti rođendan, za koji joj čestitke od ranog jutra stižu sa svih strana, već je upravo izgovorila i sudbonosno „da“. Društvenim mrežama šire se snimci sa venčanja, a na kojima srećni par uživa u krunisanju ubavi, a mlada je izdominirala u predivnoj venčanici.

Društvenim mrežama šire se snimci venčanje, a mlada je izdominirala u venčanici. Među prvima čestitala je Vanja Mijatović.

-Neka je sa srećom dragi moji – poručila je Vanja svojoj koleginici Tamari i njenom od danas i zvanično suprugu Darku Jevtiću.

Mlada je izgovorila sudbonosno „da“ na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, gde se opštinski venčala i njena koleginica Katarina Grujić.

Kuriozitet Tamarinog venčanja bio je nalet avionom kojim je posebno čestitano mladencima na ovom svečanom činu i otkrio im pol bebe, s obzirom da je pevačica u drugom stanju.

A da će venčanje pokušati da skriju od javnosti govori u prilog i činjenica da su Tamari danas, tokom čitavog dana stizale isključivo rođendanske čestitke.

Popodne se očigledno kretalo u drugom još radosnijem smeru.

-Neka vam svaki dan bude kao ovaj danas. Volim vas – poručila je Andreana Čekić mladencima.

O svom venčanju inače nedavno je govorila Tamara.

-Mi smo se odlučitli da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju. Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba – rekla je Tamara nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić