Zlata na podu, Tamara lila gorke suze zbog Emira Habibovića (VIDEO)

0A0A3536

Popularni pevač Emir Habibović i njegova supruga Tamara Selimović sinoć su priredili gala veselje u jednom prestoničkom hotelu povodom prvog rođendana naslednice Ariane.

Da ni dinara nisu štedeli svedoči raskošna dekoracija, ali i piće i hrana koje je bilo u izobilju.

ipiccy image 19 1

Ponosna mama zablistala je u dugoj beloj haljini ispod koje se nazirao trudnički stomačić.

– Druga beba stiže sredinom oktobra, ponovo devojčica- rekla je Tamara za Grand ne skidajući osmeh sa lica.

0A0A3596

Koliko su mladi roditelji popularni među kolegama potvrdio je veliki odziv gostiju među kojima su bili Zorica i Kemiš, Gordana Šaulić, Zlata Petrović, Slađa Alegro, Aleksandra Mladenović, Nadica Ademov, Dragi Domić, Radiša Trajković Đani, Vanesa Šokčić i mnogi drugi.

0A0A3653
0A0A3658
0A0A3685

Gosti su pristizali u velikom broju, a Emir i Tamara poput pravih domaćina svakog su dočekali sa osmehom na licu i vidno nestrpljivi da počne žurka o kojoj će se sigurno još dugo pričati.

0A0A3608
0A0A3710 1

Potpuno očekivano, većina gostiju latila se mikrofona i atmosferu dovela do usijanja, posebno domaćina koji je ove večeri bio vrlo široke ruke.

0A0A3796

Kratak predah od lumpovanja usledio je kada je stigla rođendanska torta, a kako dolikuje dečijem rođendanu nisu izostale ni maskote u vidu Arianinih omiljenih likova iz crtaća.

Srećna porodica nazdravila je, ali i oduvala svećice uz vatromete i skupoceni šampanjac.

0A0A3753

Ipak, domaćini, ali i gosti nisu gubili vreme već su sa dobrom muzikom i đuskanjem odmah nakon torte i nastavili.

Pored Emira i Tamare koji su svakako bili najveseliji, atmosferu su dobrano podgrejale kolege koje mikrofon nisu ispuštale iz ruku.

0A0A3887

Gde se ima tu se i prosipa, rekli bi mnogi s obzirom da su šuške tokom cele veečri letele sa svih strana, a posebno kada je zapevala Zlata Petrović koja je u jednom trenutku čak i sela na pod.

0A0A3849

Ne bi to bilo to da glas nisu pustili i Jana Todorović, Đani i Dragi Domić kojima su se novčanice bukvalno lepile za prste.

0A0A3960
0A0A3938

Povučeni neverovatnom emocijom ponosni roditelji u jednom momentu pustili su i suze. Naime, Habibović umesto da se gostima obrati uživo, došao je na malo drugačiju ideju.

Dirljivim rečima i emotivnim videom u kojem je prikazao Arianine prvi korake, Emir je sve zvanice doveo do suza, a posebno suprugu Tamaru.

suze

Šta je Emir rekao zbog čega je cela sala plakala, ali i kako je izgledala žurka godine saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ I. Ankić