Login/Registracija

Zorana Mićanović napravila lom na veselju, šuške samo lete: „Nova kraljica bakšiša“ (VIDEO)

84a7c3ae6f7aaf02028f2124695bd695b2b770a6

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Zorana Mićanović samo niže uspehe na poslovnom planu.

Svi dobro pamte momenat kada je objavila pesmu „Sikter“ koja je napravila pravu pometnju na muzičkoj sceni, a od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

zorana 1

Osim u diskotekama i klubovima, Zorana nastupa često i na privatnim veseljima, a neretko se dešava da snimci sa takvih proslava završe na društvenim mrežama.

Tako se sada pojavio snimak sa jednog veselja, a svima je za oko zapao bakšiš, odnosno suma novca koju je pevačica dobila za tokom nastupa.

ipiccy image 60

Ona je uz pratnju orkestra izvela miks narodnih pesama, a gosti su se počastili novcem. Ispod videa su se samo nizali komentari, a mnogi su mišljanja da je Zorana upravo nova kraljca bakšiša.

-„Bravo lutko“, „Kakva ekipa“, „Ludilo“, „Ma ti si nova kraljica bakšiša“ – samo su neki od komentara ispod videa na TikToku.

Podsetimo, mlada pevačica je nedavno u ispovesti za Grand otkrila da je nakon takmičenja htela da odustane od muzike, ali je jedan poziv promenio njen životni put.

Za uspeh je potrebna vera u sebe i mislim da je bitan i dobar kompozitor kada je muzika u pitanju, mora mnogo da se radi i da se ulaže u karijeru. U jednom trenutku sam htela da odustanem od svega jer sam ispala u polufinalu i nisam ni uspela da se plasiram u finale. Tada sam mnogo plakala, a onda mi je Mili samo rekao da ima pesmu za mene. Mislim da u tim trenucima čovek sebi treba da kaže samo da može i da hoće kako bi došao do uspeha. Ako potonete sami od sebe, onda se neće desiti ni uspeh – istakla je Zorana.

U videu pogledajte šta je Zorana rekla nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković