Login/Registracija

Ponovo se oglasio menadžer Enesa Begovića: „Želim da stanem na kraj neistinama i manipulacijama koje su se pojavile“

ipiccy image 3 10

Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića, preminuo je juče na Infektivnom odeljenju KCUS-a u Sarajevu. Bio je okružen najbližima koji su duboko potreseni nenadoknadivim gubitkom.

Arminu se pre nekoliko dana pogoršalo zdravstveno stanje i zbog toga je bio smešten u bolnicu. Pevaćev menadžer se juče oglasio i potvrdio tužne vesti.

IMG 0679

Međutimi, morao je ponovo da reaguje, jer su se kako kaže na nekim regionalnim portalima pojavile njegove navodne izjave.

– Porodica će se oglasiti sutra o vremenu i mestu Arminove dženaze. Takođee želim da stanem na kraj neistinama i manipulacijama koje su se pojavile, ovo nisu situacije kada se takve stvari rade – rekao je za portal „Avaza“ Nedim Srnja, menadžer Enesa Begovića i prijatelj porodice.

enes begovic 1

Takođe je zamolio javnost da ima obzira prema Enesu i njegovoj supruzi, ćerki kao i prema trudnoj supruzi pokojnog Armina.

Podsetimo, Armin je rođen 1990. godine, živeo je u Sarajevu gde je i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Brojni prijatelji i kolege njegovog oca koje je zatekla ova nemila vest iz pevačeve porodice poslale su izjave saučešća i reči utehe.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković