„Eh, što me nisi pozvala“ Indira Radić otkrila kako je Merlin odbio saradnju sa njom, ispričala sve detalje

INDIRA RADIC GP FOTO MUNJA

Pevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dinu Merlinu i želji da snime duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu.

-Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kada negde otputujemo. Kod nas se ništa nije promenilo u odnosu na ranije turneje. Deset godina imam isti tim – istakla je Indira pa se potom osvrnula na sarajevskog kantautora.

-U neko vreme dvehiljaditih imala sam jednu pesmu koja je bila tipična za Dina Merlina i mene. Saradnici moji i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili – kazala je ona.

INDIRA RADIC FOTO MUNJA 5

Pevačica je otkrila i šta joj je Merlin tada rekao.

-Poslali smo Merlinu pesmu i on je odslušao i rekao: „Eh, što me nisi pozvala kada si snimala pesmu ‘Lopov'“, ali ko može da zna šta će biti hit… Nisam posle ni sa kim ni snimila tu pesmu, zaboravila sam i koja je. Rale i Marina su uradili tu pesmu, odlična je, a zašto Dino to tada nije osetio ne znam – otkrila nam je pevačica, pa se dotakla pokojne autorke mnogih hitova, Marine Tucaković.

-Velika je autorska kriza, teško je napraviti pesmu pevačima koji su dugo na estradi. Marine nema, osećala je pevače, sada je jako teško stati iza toga, a ja dok ne budem sigurna da je to to, neću izdati ništa – istakla je Indira.

BONUS VIDEO: Prija i Indira Radić – Dve muzike – Niš – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.D./Blic.rs