Svaka priča ima svoj kraj: Nakon pet godina završena trilogija Dženana Lončarevića

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 29092022 FOTO LUKA 49 ok

Pesma „Čuješ li“ finale je trilogije Dženana Lončarevića „Piješ, sine“, koja je započeta 2018. godine pesmom „Piješ, sine“ i spotom za nju, a 2019. godine nastavljena je pesmom „Ako pitaš“ koju je pratio i spot.

Napokon je došao trenutak za kraj priče objavljivanjem pesme „Čuješ li“ i čini se po komentarima publike najiščekivanijeg spota, jer se na njegovu objavu čekalo pet godina. 

-Pesmu je napisao i aranžirao Vuk Matić i poklonio mi je, što je danas jako retko doživeti od autora. Spot za pesmu „Čuješ li“ sniman je u Sarajevu, a kasnili smo ovoliko s njenom objavom jer smo želeli da sve ovo prezentujemo na drugi način, ali, na žalost, nemamo vremena ni prostora za to. Nadam se da će se pesma svideti publici i jedva čekam reakcije – rekao je Dženan povodom izlaska nove pesme.

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 19 ok

Režiju i scenario za spot uradio je njegov dugogodišnji saradnik Haris Dubica, kao što je bio slučaj i kad je reč o dva prethodna spota iz trilogije.

Dženan kako je i sam rekao u ovom periodu ima mnogo obaveza. Očekuju ga brojni nastupi, a naredni solistički koncert, na kojem će publika uživati i u novoj pesmi, održaće se 8. marta u Nišu.

BONUS VIDEO: Dženan Lončarević intervju – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand