Dragana Mirković nije jedina, ova naša pevačica poseduje dvorac u Nemačkoj: Od ovog luksuza padaju vilice (FOTO)

JANA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIPok 2 1
Dvorac Jane Todorović

Pored imovine koju poseduje u Beogradu, porodica pevačice Jane Todorović u svom vlasništvu ima i dvorac u Nemačkoj koji je pre nekoliko godina kupio njen svekar, biznismen Sveta Todorović.

Dvorac Jane Todorović

jana 1 ok FOTO MUNJA

Jana je o ovoj temi samo površno govorila u medijima, ali se zna da se dvorac se zove Kago Todorović i da je urađen u baroknom stilu, što su ljudi imali priliku da vide u jednom njenom spotu.

-Nemam ja dvorac. Ima moja porodica. Tamo sam snimila spot za jednu pesmu. To je dvorac mog svekra, kupio ga je pre pet godina, ja sam ponosna što sam njegova snajka. Prelepo je tamo, zaista – rekla je Jana svojevremeno za domaće medije.

dvorac jane todorovic
Youtube/Printscreen/janavip2011

Prema nekim navodima koji su osvanuli u medijima, vrednost ovog dvorca je procenjena na preko deset miliona evra, a osim velikog placa, nalazi se i privatno jezero sa pogledom na prirodu i okolinu.

dvorac jane todorovic 1
Youtube/Printscreen/janavip2011

Podsetimo, Jana je posebno vezana za porodicu supruga Ivana, pa tako često svi zajedno borave u Nemačkoj gde roditelji njenog supruga žive.

dvorac jane todorovic 8
Youtube/Printscreen/janavip2011

Janina svekrva takođe je uspešna poslovna žena, pa u Minhenu poseduje lanac kozmetičkih salona.

dvorac jane todorovic 9
Youtube/Printscreen/janavip2011

Inače, nedavno se spekulisalo da je porodica Todorović pre dve godine kupila ceo sprat u jednom luksuznom naselju u Beogradu i da su za to izdvojili preko dva miliona evra, ali Jana ove priče nikada javno nije potvrdila.

BONUS VIDEO – Jana o porodičnoj tragediji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/Youtube/Printscreen/janavip2011,
Autor: A. Milinković