Dušan Kurtić otkrio koliko mu Ceca Ražnatović pomaže u karijeri i koje savete mu je dala (VIDEO)

Popularni pevač Dušan Kurtić ispred Grandovih kamera sumirio je svoje utiske nakon učešća na takmičenju „Pesme za Evroviziju“, a dotakao se i muzičke zvezde Cece Ražnatović i priznao da mu pomaže u karijeri.

Kurtić nije krio uzbuđenje i zadovoljstvo što je bio deo ovog spektakularnog muzičkog takmičenja.

-Super su utisci i još uvek sam pod utiscima. Još dolazim sebi, dobio sam puno poruka, puno podrške sa svih strana, tako da puno lepih stvari se događa i uživam u tome – rekao je Dušan.

DUSAN KURTIC ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 6
Dušan Kurtić

Dušan Kurtić o Teya Dori

Pevač je otkrio i kakav je osećaj bio izaći na veliku scenu i da li je noć pre toga mogao mirno da zaspi od uzbuđenja.

-Osećaj je bio fantastičan. Spavao sam okej i jedva sam čekao da izađem na scenu i da pokidam, tako da sve je super. Čestitam Teya Dori, mislim da je zasluženo pobedila, tako da joj želim svu sreću -dodao je on.

DUSAN KURTIC ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 17
Dušan Kurtić

Kurtić je nedavno gostovao u emisiji „Ceca show“ koji vodi Svetlana Ceca Ražnatović a sad je podelio svoje impresije o pevačkoj zvezdi.

-Utisci su prelepi, kao što sam rekao, puno lepih stvari se dešava. Dobio sam poziv od nje da gostujem u emisiji, meni je bila čast i zadovoljstvo. Nedavno sam bio na njenom koncertu u Mariboru, priredili smo iznenađenje. Bila je jako oduševljena što sam došao da joj pružim podršku na koncertu. Uživao sam u njenoj muzici, bilo je prelepo – istakao je, a zatim dodao kakva je Ceca privatno:

-Divna osoba. Daje mi dobre savete, kako da se postavim i šta da radim u ovom poslu.

DUSAN KURTIC ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 4
Dušan Kurtić

BONUS VIDEO: Dušan Kurtić u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković