Dunji Ilić se izgubio svaki trag: Nakon skandala sa majkom i optužbi na račun Milana Stankovića situacija postala ozbiljna

dunja ilicc9
Dunja Ilić nestala nakon optužbi o Milanu Stankoviću

Nakon skandala koji je nedavno isplivao u javnost, u kome se navodi kako je pevačicu Dunju Ilič majka isekla nožem po ruci, Dunji se izgubio svaki trag, a ona od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama.

Kontraverzna bivša pevačica Dunja Ilić, sada Ajla Begović, se do pre par dana javno obračunavala sa članovima porodice sa kojima je bila u sukobu oko nasledstva, a sada joj se gubi svaki trag.

Naime, ona je, prema svom priznanju, ujela sopstvenu majku za ruku, a zatim je iznela čitav niz optužbi na račun Milana Stankovića koji je prema njenim rečima navodno iskorišćavanjo maloletnike.

dunja ilic 9
Dunja Ilić nestala nakon optužbi o Milanu Stankoviću

Dunja Ilić nestala nakon optužbi o Milanu Stankoviću

Ona se, navodno, nikome nije javila na telefon, a od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama, što ne liči na nju.

Ipak, postoje navodi da društvena mreža „X“, vrvi od apela da se pronađe nekadašnja pevačica, i to od strane komšinice njene majke.

– Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu – objava je na ovoj društvenoj mreži.

dunja ilic 4
Dunja Ilić nestala nakon optužbi o Milanu Stankoviću

Podsetimo, Ilićeva je ostavila svoje pratioce u šoku, kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Ona se nakon toga oglasila i otkrila zbog čega ima problem sa porodicom.

– Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla – rekla je Dunja za Blic.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Adil emotivno o Džeju

PROČITAJTE I:

Foto: instagram/printscreen,
Autor: V.B.