„Dugo sam sebe krivila za njegovu smrt“: Eva Ras živela u uverenju da je ubila muža, objasnila i kako

a8a77020dfc3950d3fd25cd1c273c0c612bc010b

Glumica Eva Ras sinoć se pojavila na jednom gradskom događaju, te je govorila o romanu koji uskoro izlazi roman i objasnila je da je na koricama napisala šta je to ljubav.

-Ljubav je da sam ja kuvala kupus, a on je dolazio i jeo. Ja sam da razmeštala krevet, pa on bi legao sa mnom. Ja bih uzdahnula, a on se zabrinuo. Ja bih se nasmejala i on se smejao sa mnom, jer je voleo sve što sam ja. Nisam umela da kuvam, ali on je jeo – kazala je Eva Ras i dodala:

-Ćutao i jeo i ostao živ – bio je komentar jednog od novinara.

EVA RAS

Na to se Eva nasmejala.

-Nije ostao živ. Imao je 50 godina, samo vi ste u pravu, ja sam dugo sebe krivila za njegovu smrt, što je tako mlad umro, ali lekari su me uveravali da kupus ne može da izazove infarkt. Osećala sam se krivom jer ja sam isto jela taj kupus i znam da nije bio dobar– rekla je Eva za Alo.

Podsetimo, glumica Eva Ras je svojevremeno govorila i o prvom suprugu koji nije bio poznat javnosti i otkrila da je sa njim upotrebljavala nedozvoljene supstance. Ona je tada ispričala kako je često bila okružena značajnim količinama opijata u svom domu, budući da ih je njen prethodni suprug redovno koristio.

– Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih umetnosti, drogirao se. Nisam znala za to dok smo se zabavljali, saznala sam tek kad smo se venčali. Tih šezdesetih godina narkomanima smo zvali samo one koji su se lečili od droge, a ne i one koji su je koristili. Zbog toga su mnogi mislili da drogiranje nije ništa strašno – rekla je glumica za „Alo“ a prenosi Blic.

eva ras 18 ok

U nastavku je otkrila da je i sama probala nedozvoljene supstance:

– Suprug me nikad nije nagovarao na to. Međutim, droga se vukla po stanu i gledala sam kako je on uzima. Jednom sam mu rekla da hoću i ja da probam. Odgovorio mi je da ne želi da bude svedok tome i da to uradim dok on nije kod kuće. Tako sam i učinila. Ušmrkala sam taj prašak, bio je to kokain. Imala sam 20 godina kada sam prvi put probala drogu.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić progovorila o napadima: „Život je prekratak“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić